Overige trainingen

Overige trainingen

Overige trainingen

In CrossFit proberen we goed te zijn in alles. Waar een gymnast, gewichtheffer of marathon loper zich specialiseren in hun discipline proberen wij alle vaardigheden te beheersen.

Wij geloven dat je enkel zo fit bent als je zwakste schakel. Daarom kan je bij CrossFit Gent ook specialty lessen volgen om deze weaknesses bij te werken.

Check ons aanbod hieronder!

You are onLy as Fit as your weakest Link

Specialty Lessen

Hieronder vind je ons volledig aanbod aan specialty lessen. De lessen zijn toegankelijk voor alle soorten abonnementen zodra je de fundamental reeks hebt afgewerkt.

Overige trainingen

Gymnastiek

Hoe controleer je je lichaam in de ruimte? Dat is wat je leert in deze lessen. Alle bewegingen aan de vaste bar en ringen komen hier aan bod.

Endurance

Hou je van lopen? Wil je, je looptechniek en capaciteiten verbeteren? Dan zijn deze lessen zeker voor jou. Gedurende het hele jaar bieden we looptrainingen aan in de Blaarmeersen. Tijdens de zomermaanden worden af en toe ook eens open water zwemlessen ingepland.

Overige trainingen
Overige trainingen

Thai box

Werk aan je reactie vermogen en scherpte in onze Thai Box lessen.

Crossfit Kids

Ook vanaf jonge leeftijd leren we kinderen gezond bewegen en leven. Dit natuurlijk op spelenderwijs! Contacteer ons voor meer info.

Contact

Overige trainingen
Scroll naar boven