Over ons

Over ons

Over ons

ONS DOEL

CrossFit Gent is een van de eerste CrossFit boxen in België en de allereerste in Gent. Sinds 2012 begeleiden we mensen van alle leeftijden en niveaus.

Ons doel is in al die jaren niet veranderd. Mensen terug meermaals per week laten bewegen, op een gezonde en verantwoorde manier. Dit in combinatie met gezonde voeding vormt de basis van een gezonde levensstijl.

meer dan fitness aLLeen

Over ons

De community
Suffer together, improve together

Tijdens een CrossFit training ga je de confrontatie met jezelf aan. Toch kan je ten allen tijd op de steun en aanmoedigingen van de coach en de groep rekenen. Dit teambuildingsaspect zorgt ervoor dat je de mensen in de box snel beter leert kennen. Leer ons alvast kennen op onze Facebookpagina en Instagram.

ons coaches team

Al onze coaches zijn minstens L1 gecertificeerd. Velen zijn echter ook L2 gecrtificeerd en onderwezen in Gymnastics, Weightlifting, Movement,… CrossFit Gent investeert veel in zijn coaches zodat onze leden verzekerd zijn van de best mogelijke begeleiding.

Over ons

Head Coach Dries Demoen

Over ons

Coach Iris Dossche

Over ons

Coach Stephanie Vancoillie

Over ons

Coach Gutti Garcia

Over ons

Eigenaar / Coach Dimitri Deboel

Over ons

Waar het allemaal begon
powerful beyond measure

“Mijn doel? Een atypische gym starten, die traditionele trainingen structureel aanpakt en verandert.” Dimitri, eigenaar

De liefde voor de sport overviel me al vroeg. Toen ik op driejarige leeftijd voor het eerst de rolschaatsen aanbond, deed ik ze bijna nooit meer uit… Als junior behaalde ik meerdere Belgische titels, een bronzen medaille op het Europese kampioenschap en enkele internationale overwinningen. In 2003 werd ik Belgisch kampioen langebaanschaatsen en in 2005 haalde ik de 2de plaats. Ook na mijn topsportcarrière kon ik de sportmicrobe niet ontlopen. Ik verdiepte me in ‘Sportmarketing en Ondernemen’ aan de Hogeschool van Amsterdam, vertrok via een uitwisseling naar Kennesaw State University in Amerika om ‘Sport Business’ te studeren. Waarna ik vervolgens mijn eindstage en afstudeerproject in Mexico heb gedaan terwijl ik voor de Mexicaanse overheid werkte binnen de sportdienst. Ik ontdekte CrossFit via een boek en vond hierin de meest complete vorm van trainen: een combinatie van gewichtheffen, atletiek en gymnastiek. Geen eenzijdige ontwikkeling van de spieren, maar een unieke combinatie met aandacht voor de verschillende aspecten van sporten. Vanuit mijn enthousiasme en overtuiging opende ik in 2012 de eerste en enige officiële CrossFit Box in Gent. Mijn ambitie? Verantwoorde trainingen aanbieden aan iedereen die op een toffe manier aan zijn kracht en conditie wil werken.

Scroll naar boven