Follow Us

Copyright 2014 Brand Exponents All Rights Reserved

Probeer het gratis uit

Proefles & Intro

Het CrossFit trainingsprogramma is perfect aanpasbaar aan elk niveau, onafhankelijk van je leeftijd of conditie. Bij CrossFit traint iedereen dezelfde technieken en bewegingen. Alleen de uitvoering, weerstand en intensiteit van trainen passen we individueel aan.
10257373_652281371550852_4780488903572130775_o
Zin om het vrijblijvend te proberen?
3,2,1...Go! Schrijf je in voor een gratis proefles bij de meest ervaren CrossFit Box in Gent


De intro?
Tijdens de introles leren we je rustig en verantwoord opbouwen. Onze ervaren coaches leren je de basics aan, hameren op de juiste houdingen en leggen de belangrijkste oefeningen uit. Zo worden blessures vermeden en zijn we er zeker van dat je alles goed begrijpt. De lessen zijn rustig, op niveau en voor iedereen toegankelijk. Je wordt persoonlijk begeleid gedurende het hele traject.
11034465_669587016486954_9080895519985954448_o


Probeer het nu gratis uit!


Zin in je eerste GRATIS CrossFit les? Leuk! Schrijf je hier in en boek je eerste les.

Schrijf je nu in
 

Na de intro les leggen we je uit hoe alles werkt.Heb je nog vragen? Stel ze gerust tijdens die eerste les, of kijk even rechts naar veelgestelde vragen.

Hieronder vind je het alvast het antwoord op enkele veelgestelde vragen.

What to wear?

Losse sportkledij is het handigst samen met een gezonde dosis zin om te sporten!

Heb ik speciale schoenen nodig?

Neen, gewone sportschoenen zijn perfect. Na verloop van tijd zal je misschien graag CrossFitschoenen willen, maar dit is nooit een noodzaak.

Wat moet ik zeker meebrengen?

Een handdoek, water of een sportdrankje zijn handig tijdens of na het sporten. Een kleine versnapering is ook een goed idee.

Wat mag ik eten voor de training?

...aanvullen...

Zijn er douches?

Momenteel niet maar er wordt aan gewerkt om nog dit jaar mogelijk te maken. Er zijn aparte kleedkamers voor mannen en vrouwen.

Kan ik om het even wanneer komen?

De box is enkel open tijdens de lessen, tenzij anders aangegeven op onze Facebook-pagina. We hebben ook enkele openboxmomenten, waar je zonder begeleiding kan komen trainen. Vraag dit even na bij onze coaches.

Hoelang duurt een les?

Een training duurt gemiddeld 1 uur. Kom zeker tien minuten op voorhand, zodat je tijd hebt om je om te kleden en in te schrijven.